Gårdakvarnens uppsamling inför hemmapremiären

Då premiären alltid är speciell, och vi vill försöka organisera något större för så många som möjligt, kommer Gårdakvarnen att köra uppladdningsfest Grande med stort jävla G på Brewhouse för alla gaisare.logo (1)

Klockan 12:00 slår dörrarna upp. Väl inne ska det finnas bra musik, sedvanligt svingött häng och både öl och käk för förmånliga priser. Stor stark för en femtiolapp, flaska för 35:- samt burgaren med tallrik för 95:- gör att man borde kunna lämna för avmarsch både mätt, full och jävligt belåten. För er som vill hämta era medlemskort, pins, tidningar eller bara teckna nytt medlemskap för kalenderåret 2013 kommer det även stå ett GK-bord uppställt.

Runt tjugo över tre blir det organiserad avmarsch ifrån Gårda mot Gamla Ullevi för att inviga Sektion 23 och äntligen se GAIS plocka de första tre seriepoängen sen sommaren 2012. Då det här är premiären vill vi verkligen att det här ska bli svinbra, så tjata med varenda jävel du känner och se gärna till att du redan tappat rösten vid insläppet. Nu kör vi.

Eventuella uppdateringar kan komma framöver.