GAIS Julmarknad med Gårdakvarnen och en nyårshälsning från John Scott

Gårdakvarnen är som vanligt på plats under julmarknaden och säljer av lite smått och gott till alla glada gaisare som kommer rotera i Nordstan under morgondagen. Framförallt så är det ett ypperligt tillfälle att signa upp sig på ett nytt år som medlem, så kvarnen kan jobba vidare under bästa möjliga förutsättningar. För den som undrar hur läget ligger med John Scott’s Stable angående ny deal så är inget klart ännu, men vi ligger i slutförhandlingar. En deal kommer det bli i alla fall. Kanske 1+1 avtal, vem vet.

Apropå John Scott’s Stable, så kommer här en liten hälsning från allas vår favoritpub:

Alla Gårdakvarnens medlemmar hälsas varmt välkomna att FIRA IN DET NYA ÅRET hos John Scott’s Stable och mot uppvisande av medlemskort så får ni rabatt på trerättersmenyn och drycken. Och ja, årets kort funkar fint i baren även efter 12-slaget. Senast 19 december så måste boka er. Personalen passar också på att tacka för detta året som vi har spenderat tillsammans och önskar alla en god jul och ett gott nytt år.

Mer info och meny: http://johnscotts.se/kyrkogatan/event/nyar-pa-john-scotts-stable/

Vi i Gårdakvarnen passa även vi på att tacka Stallet för ett gott samarbete under året och vill särskilt tacka alla i barpersonalen som varit extra fantastiska ?

Vi ses imorgon!