Gå med i Gårdakvarnen!

Nytt år, nytt medlemskap. Vi i GK storsatsar på att göra året 2019 till ett förjävla bra år.

Vi har redan satt högsta standard till premiärhelgen och skickar ett fullknôkat tåg till Trelleborg (kanske blir ännu fler?).

Men det kostar att ligga på topp.

För att fortsätta leverera resor till landets alla hörn oavsett dag, motstånd och avstånd hela året långt så behöver vi er, alla gaisare som kan tänka sig att stötta oss genom att bli medlemmar. Så vi kan stötta GAIS.

200 kr vuxen
100 kr ungdom (U-18)
400 kr familj (Två vuxna och två u-18 på samma adress)

Swish 123 281 11 98
Bankgiro 635-5564

Vi i styrelsen står redo att skicka ut medlemskort på stående fot om ni så önskar, annars så kan ni med fördel hämta ert kort på nästa samling eller kanske bjuda in er själva på en kaffe hos er närmsta styrelsemedlem. Vill ni få hem kortet i brevlådan så kompletterar ni er insättning med 10 kr och mejlar styrelsen@gardakvarnen.se och anger namn och adress.

Vi ber samtidigt om ursäkt för att vi inte har hunnit skicka ut till er som föregått med det godaste av exempel och redan löst ett medlemskap och mejlat oss. Men nu skickar vi medlemskort till er med. Var så säkra!

Är ni (av extrema omständigheter bortom er kontroll) förhindrade att åka på bortamatch eller vill ladda inför hemmamatcherna kan ni ta er ner till John Scott’s Stable och avnjuta dryck och mat till medlemspriser som gäller dygnet runt. Men inom öppettider så klart. Enligt följande:

Pint 42 kr
Vin/Cider 45 kr
Burgare 149 kr (5 kr till GAIS och 5 kr till GK)

Som medlem har du även bästa möjlighet att påverka styrelsens arbete i den riktningen du önskar eller varför inte själv bistå GK med uppkäftiga och sanslösa texter/kvarnrapporter till hemsidan eller kreativ design till klistermärken/kläder.

Håll utkik för mer info kring resor, samlingar och andra festligheter på detta, vårt 23e födelseår.

Frågor, synpunkter, tips, idéer, kärlek och hat kan skickas till styrelsen@gardakvarnen.se eller via Instagram/Twitter/Facebook/mun till mun.

Vi ses på läktaren!

Ska du bli medlem i GK?

  • Ja, dags att få tummen ur! (31%, 21 Votes)
  • Nej, jag gillar bongos å hockey (26%, 18 Votes)
  • Inte medlem ännu? WTFIWWY?? (24%, 16 Votes)
  • Stilla er, måste få lönen först (19%, 13 Votes)

Antal röster: 68

Loading ... Loading ...