Dubbla kvarnrapporter

Då diverse teknikstrul har ställt till det för kvarnredaktionen så kommer här två stycken kvarnrapporter. Tätt mellan matcherna gör att tajmingen för ett datorhaveri inte är direkt optimalt. Hur som helst, 1 seger och 1 förlust. Vilka får de åtråvärda kvarnarna? Klicka in på nyheten så får ni se!

Sirius hemma

Efter 3 raka förluster och 7 halvlekar irad utan ett mål framåt så kom hybrislaget från Uppsala, Sirius på besök. Första halvlek var ett ställningskrig där Sirius nog ändå höll i taktpinnen. GAIS kom ingenstans i sina anfall medans uppsalalaget kändes något vassare i sina kontringar. Man fick flera fina avslutslägen, men målen kanske är mycket större i Uppsala, för skjuta kunde de inte.

I andra halvlek ryckte GAIS upp sig. Fredrik Jonsson och Joel Johansson byttes in och genast fick GAIS mer tyngd i sitt anfallsspel. Sista 20 var det GAIS för hela slanten och stämningen på Sektion 23 var riktigt bra! När sedan vår jänkare Bobby Warshaw nickade in 1-0 i 92:a minuten släpptes alla knutar. Måste ha varit årets tokjubel, både på läktaren och nere på planen.

4 kvarnar: Adam Eriksson. Oj vilken match Adam gör. Dominerar totalt och äger verkligen mittfältet. Alltid lugn under press och spelar sig ur situationerna. Hur kan Adam inte ha fått starta tidigare denna säsong?

3 kvarnar: Andreas Drugge. Drugge gör faktiskt en riktigt bra match. Hittade äntligen sin roll tillsammans med Adam och står för många fina crossbollar och har en bra blick för spelet.

2 kvarnar: Bobby Warshaw. Sjukt förlösande mål på övertid! Överlag en bra insats och är alltid spelbar. Let’s fucking win!

1 kvarn: Mirza Mujcic. Agerar riktigt stabilt och står för många fina uppspel. Märktes inte att 2 mittbackar var borta i denna match.

Landskrona away

2 bussar i Gårdakvarnens regi rullade ner till skåne denna fredagseftermiddag/kväll. En lyxig medlemsexklusiv buss och en vanlig buss. God stämning på bussarna vilket det alltid är på en fredagsresa. Vetskapen om att Joel Johansson återigen var skadad gjorde dock att folk grät öppet och krävde tröst av de eminenta reseledarna.

I matchen inledde GAIS piggt och det kändes inte direkt ologiskt när Adam Eriksson gjorde 0-1 i mitten av första halvlek. Tokjubel utbröt på läktarna och alla var jävligt glada…. i 3 minuter. Då stod det 1-1 efter flipperspel i GAIS straffområde. Sedan stod matchen och vägde med ett visst övertag till GAIS. Då trycker någon skåning in 2-1 till hemmalaget i 93:e minuten. Riktigt tungt!

4 kvarnar: Mirza Mujcic. Riktigt bra insats. Hur lugn som helst och släpper inte förbi någon. Tjongar inte bara iväg bollen utan spelar sig ur situationerna. Bra blick för spelet och placeringssäker.

3 kvarnar: Adam Eriksson. Fortsätter på den inslagna vägen och spelar med ett lugn som är imponerande. Håller perfekt i bollen och slår fina passningar

2 kvarnar: Bobby Warshaw. Alltid spelbar och jobbar hårt. Växer mer och mer in i den grönsvarta kostymen.

1 kvarn: Fredrik Jonsson. Inte helt lätt att spela halvensam på topp. Gör det dock bra. Vinner sina dueller och sliter hårt. Borde dock kanske ha blivit utbytt i slutet? Såg väldigt trött ut.