Derby

Derbyt närmar sig med stormsteg och i skrivande stund är det mindre än två veckor kvar tills det är dags att få oss att hoppas, änglar att gråta och förhoppningsvis bord att dansas sönder på segerfester efteråt. Vi vet alla att förutsättningarna inte är de bästa (om ni inte vet, så googla vilken intervju med Bosko som helst), men de är varken mycket sämre eller mycket bättre än de brukar, och vi ska göra allt vi kan utifrån de förutsättningar vi har för att göra den tjugofemte februari till en dag vi sent ska glömma.

Därför uppmanar vi tillsammans med GAIS Tifo ALLA GAISARE att ta sig till Valhalla 10:30 söndagen 24/2 för att stötta GAIS på den sista träningen inför derbyt. Vi har många nya spelare som behöver inse vad derbyt betyder och några få gamla som kan behöva peppas inför sin största uppgift i GAIS-tröjan. Ta med familjen, vännen och hunden och kom till Valhalla och stötta GAIS!

Ps. Det finns några platser kvar till Örebro på lördag, anmäl er här: https://gardakvarnen.eventsmart.com/events/orebro-away/