Årskortträffen, tidning och gött!

GAIS meddelar att man öppnar årskortsträffen för samtliga GAISare på fredag, även de som av någon anledning inte skulle få för sig att köpa de förmånliga årskort som man i år erbjuder. Det ser ut att bli en riktig trevlig kväll, oavsett vilken kategori GAISare man tillhör, så se till att ta dig dit! ALLA är alltså välkommna och glöm inte att teckna ditt medlemskap i Gårdakvarnen vid något tillfälle under kvällen!

tidning

Vafalls? En tidning nästan i enlighet med tidsplanen? Medlemskort för 2013 klara långt innan premiären?

GK håller på att bli uppstyrda. Ordentliga.

Närapå tråkiga.

Jävla röta då att vi nu har ett magasin för uthämtning som definitivt, till 100%, rakt igenom, utan diskussion, är fett jävla otråkigt, nu tillgängligt till varenda sate som var medlem i vår anrika och saliga förening under pisseåret 2012.

Vill du nu så snabbt som möjligt plocka upp det magasin som, redan innan Offside slog in vidöppna dörrar, granskade GAIS i sömmarna så får du passa på. Fredagen den 25:e januari anordnar GAIS sin årskortsträff inne på presscentrat på Gamla Ullevi samt Bar Allians och Gårdakvarnen kommer självfallet att infinna sig med en fet trave tidningar och en bra bunt medlemskort. Dörrarna öppnas 17.30, sedan är det intervjuer, samkväm och gott snack till, typ, 22.

Därtill finns det ju även andra anledningar att infinna sig, bland annat kommer GAIS anordna överlämnandet av kaptensbindel till vår nya (nåja) härförare och kapten samt hålla öppet hus på Sektion 23 och runt omkring för den som vill granska omklädningsrummen, avbytarbåsen och övriga faciliteter. Sedan kommer även en utdelning av årskort att ske samt lättare (tyngre) barhäng för de som känner att abstinensen för skönt ljug helt enkelt blivit för stor.
Har du heller inte blivit medlem i GK för 2013 och inte hajat det här med internet, bankgiro, eller hur en bankdosa funkar rekommenderar vi starkt att du infinner dig för handgriplig monetär transaktion gentemot ett inskrivande utav ert namn i vår rulla.

Dessutom får du ju ett sådant här medlemskort:

kort

 

…och det e ju trevligt.

För er som inte kan/vill eller som bara är tvungna att stanna hemma för att mamsen, eller tjejen, eller pojkvännen, inte gillar att ni umgås med folket ifrån GK en fredag utan borde vara hemma till Let’s Dance och tacos trots er försmäktande åtrå till lite rågöttig GK-lektyr – oroa er inte. GK kommer efter årskortsträffen att ta en sittning och skicka ut tidning via posten för förra årets medlemmar. I er hand har ni den tillslut, oavsett.