4 kvarnar: Leonard Pllana
3 kvarnar: Predrag Randelovic
2 kvarnar: Wängberg
1 kvarn: Östling

Två bussar med Gaisers rullade till Örebro en februarihelg. En under fredagen och en under lördagen. Vem fan vill bo i Örebro? Ja, iallafall över en natt ville ett gäng Gaisare göra det. Efter vild fredagkväll kom lördagen och uppladdning på Pitchers i Örebro, men efter att någon upptäckte att Lion bar vägg i vägg med Pitchers hade öl för 25 spänn drog uppladdningen dit istället. Pitchers kunde ändå inte ens koka pasta ordentligt. Kass kedja.Matchen var ändå en bättre insats än mot Lindome (fan tur det). Gais torskar med 2-1, men står ändå upp bra delar av matchen. Första 10-15 minuterna har GAIS det mesta. Sedan har örebro ett anfall, GAIS gör ett pinsamt arbete i markeringen – och vips 1-0 till närkingarna efter en kvart.

GAIS kontrollerar ofta bollinnehavet under matchen, men är alltför uddlösa i sista tredjedelen. Som vanligt. Örebro drygar ut ledningen i mitten av andra halvlek. GAIS får till en reducering när Östling, som gjorde ett bra inhopp, får huvudet på ett inlägg från Angelin. Pllana tilldelas för sin insats fyra kvarnar. Mycket vilja från honom.

Någon riktigt farlig slutforcering uteblev från GAIS, farligast var nog när Pllana hade ett skott strax över ribban i slutet av matchen. GK vill även ge en eloge till Predrag på mittfältet, som slet på bra matchen igenom.

2-1 blev slutresultatet och även om det såg bättre ut än efter torsken mot Lindome så stillas ju inte direkt derbyångesten av det resultatet.

Om en vecka gäller det på riktigt. Slut nu leden, hetsa sönder på arbetsplatser, sociala medier, slut upp på träningen på söndag och få in all kraft i den här föreningen. På dom!