Tråkiga nyheter – Tågresa inställd

Tyvärr måste vi i Gårdakvarnen meddela att tågresan till Degerfors måste ställas in. Vi har helt enkelt inte sålt tillräckligt med biljetter för att ekonomiskt kunna försvara att tåget rullar. Vi kan inget annat än beklaga och hoppas att folk lär sig att anmäla sig i tid och tar med sig detta till ett eventuellt nytt försök under hösten. Självklart sätter vi istället in bussar till Degerfors! OBS läs info nedan.

Viktig info till er som köpt biljett eller anmält er till resan:

  •  Har du köpt en fysisk biljett av någon av oss och betalat så gäller din biljett till den bussresan som istället ordnas. Du kommer dessutom få 100kr tillbaka då kostnaderna för bussresan är lägre. Vill du av någon anledning inte åka med på bussrean utan hellre ha pengarna tillbaka för din tågbiljett har du fram till och med Torsdag 25/5 kl 20:00 på dig att maila ”styrelsen@gardakvarnen.se” med namn och nummer så vi kan avboka dig. Pengarna betalar vi tillbaka vid uppvisande av biljett på någon av våra framtida samlingar på John Scotts alternativt på Gamla Ullevi mot Gefle imorgon (tisdag). Vi står vid GAIS Tifos bord innan matchen och i halvlek. Om du inte bokar av dig i tid så räknar vi med dig till bussarna och beräknar vår resa efter detta.
  • Har du anmält dig på gardakvarnen.eventsmart.se och valt ”betala på bussen” eller betalat med ”Paypal/Kort” så måste du göra en ny anmälan till det nya evenemanget på samma sida, om du vill åka med bussarna. Din tidigare anmälan gäller alltså INTE! Har du betalat tåget via ”Paypal/Kort” så väljer du ”betala på bussen” till den nya resan, vi har uppgifter på vilka som redan gjort en inbetalning med oss på bussarna och den betalningen gäller självklart som betalningen till bussresan. Även här får du 100kr tillbaka. Har du betalat via hemsidan och vill ha pengarna tillbaka så mailar du ”styrelsen@gardakvarnen.se” så betalar vi tillbaka pengarna via paypal.

Vi beklagar självklart detta men vi har tyvärr inget annat val. Nu fokuserar vi på att istället bli så många som möjligt på plats med bussar. Anmäl dig här!