Ni har väl inte glömt: Res med Gårdakvarnen 2017 – Vi börjar med Solna!

 

Tävlingspremiären i svenska cupen närmar sig med stormsteg och platserna på våra bussar fylls upp i stadigt tempo. Så vill du vara säker på att komma med är det dags att du bokar in dig själv, familjen, vännerna och alla gaisare du känner så ni inte missar detta.

Gårdakvarnens reseansvariga och övriga styrelse vill börja med att tacka alla som åkte på turné land och rike runt med oss I fjol. Utan er är Gårdakvarnen ingenting.

Framför oss har vi ytterligare en säsong i landets näst högsta liga där vi nu verkligen cementerat oss som ett mittenlag. Ur perspektivet bortaresande håller vi dock fortfarande Allsvensk klass och ska så fortsätta göra. Gårdakvarnen vill inför kommande säsong belysa vikten av ett starkt organiserat boratresande och stort stöd på bortaplan. GAIS supportkultur har genom historien haft bortaresandet som en central del och har nästan alltid en stor skara bortasupportrar I förhålande till hur det ser ut med publik på hemmaplan.

Detta måste vi bygga vidare på. Vi hade kunnat rada upp oändligt med exempel på spelare som haft supportrarna och engagemanget kring föreningen som ett skäl för att spela I GAIS. Bortaresandet är en central del även här. Vi ska vara högljudda, engagerade och ställa krav oavsett var GAIS spelar.

Se nu till att planera semester, VAB, skolk och allt vad det heter infor kommande säsong. Vi ska höras och synas på varenda liten arena från Gefle till Trelleborg och vi börjar med inget mindre än AIK borta.

 

Anmälan till AIK borta sker HÄR. Vi har även ett nytt anmälningssystem så vi ber er ha hänsyn om eventuella fel skulle dyka upp. Har ni synpunkter på något gällande vår nya tjänst? Maila gärna styrelsen@gardakvarnen.se

 

Vi ses i Solna och överallt där GAIS spelar!