Helsingborg borta – En sista uppdatering

Du som inte hämtade upp din tågbiljett på upptaktsträffen kan göra det imorgon bitti, då GK finns på Lilla London på Centralen (gamla Blue Eat & Drink, bredvid Burger King) från 09:00. Där kan du även teckna medlemskap för jubileumsåret 2016.

OBS! Utan tågbiljett blir du inte insläppt på tåget!

Nytt för i år är att GK skaffat Swish (nummer 1232811198) så nu kan du även byta kyld dryck mot virtuella porträtt på Selma Lagerlöf respektive Astrid Lindgren.

Tåget avgår 10:40, inte en minut senare. Se därför till att vara på plats i god tid, speciellt om du behöver hämta ut din tågbiljett också. Vi beräknar med att vara hemma i Göteborg igen runt 19:30.

Tydligen planerar hif och Skånepolisen att begränsa möjligheten att se matchen från utsidan av Olympiafältet. Och det är alltså efter att dom valt en spelplan med bara 200 GAIS-platser och sedan inte lyft en lillfingersnagel för att hitta en annan lösning.
Som vi sagt tidigare så ser vi, trots detta försök att strypa en levande läktarkultur, att så många gaisare som möjligt tar sig ner till Helsingborg.

Men om du vill vara hundra på att kunna se matchen så behöver du alltså köpa en biljett, och det gör du av GAIS så länge dom räcker.

Om du inte får tag på matchbiljett så behöver du inte misströsta. Betydligt fler än 200 gaisare kommer att åka ner på lördag.

Ny avresetid är som sagt 10:40, ankomsttiden är dock fortfarande beräknad till 12:30. Innan vi beger oss till Olympiafältet så siktar vi på ett kort pubstopp.

Cupen är vår i år!

Vad? Helsingborg borta
När? Lördag 20 februari, avresa 10:40 (OBS! Ny tid)
Var? Centralstationen
Hur? Med tåg, på räls
Pris? 250 kronor (endast kortbetalning)

Har du varken kort eller PayPal? Då ber du en vän som har det att anmäla och betala för dig.