Det börjar dra ihop sig.

Med endast fyra dagar kvar till #invasionborås och fem fulla bussar så ser vi inga hinder för en fantastisk söndag i Borås. Här följer lite information som är viktig att ta del av om du tänk ta dig till Borås.

 

Bussresan:

I nuläget ser det ut att bli fem bussar som rullar från stan vid 12:00 och en buss vid 14:00. Kanske någon ytterligare om vi får fart på anmälningarna i slutet. Se till att vara på plats i tid och var uppmärksam på att det är från Nya Ullevi bussarna går framöver, om inget annat anges. På plats kommer bussarna var numrerade sån att du sen enkelt kan hitta samma buss när du ska åka hem från Borås arena efter matchen. Vi tar inte ansvar för några värdesaker som lämnas i bussarna men de kommer att vara låsta under dagen och det finns möjlighet att lämna kvar saker om man önskar det.

Du som är anmäld till den senare bussen har inte så mycket val i bussväg, men behöver också vara i god tid!

Ni behöver inte ha med er någon typ av bokningsbekräftelse eller bevis på betalning utan vi har listor med alla anmälningar samt om du betalat eller inte. Ta med jämna pengar eller betala via Swish!

Gårdakvarnen tillhandahåller dryck mot gåva, egen dryck undanbedes.

 

Uppladdning Borås:

Gårdakvarnen har abonnerat Brasseriet på Allégatan som vänder burgare och serverar öl i plastmugg, mer bortamatch än så blir det inte. Det kommer finnas flertalet ställen i området runt omkring som håller öppet från förmiddagen, så det ska finnas plats för alla. Vid 15:30 är det dags för uppställning och avmarsch mot Borås arena. Känslan är att vi kan bli rätt många!

 

På Borås arena:

På söndag är det bortastå på kortsidan som gäller och ingenting annat. Optimalt hade såklart varit om vi alla hade kunnat få vara på långsidan men det var tyvärr inte möjligt att genomföra. Därför sluter vi nu upp bakom laget på en av fotbollssverige skönaste bortastå. Och ska du komma ihåg EN sak från den här texten du precis läst, så är det uppmaningen att köpa förköp!! Det kommer att bli långa köer hur vi än bär oss åt, men Norrby är som vi alla har tidigare erfarenheter av en förening helt utan förmåga att arrangera en fotbollsmatch med publik, och det är något vi får räkna med även denna gången.

Biljett köper du HÄR

Knip någon av de resterande platserna på bussarna HÄR

Till sist vill vi meddela att det kommer att släppas en överraskning från Gårdakvarnen under resan till Borås. Håll ögon och öron öppna för vårens stora händelse!

Nu kör vi!